Kosten uitbesteding

Kosten uitbesteding BACKOFFICE PAYROLLKosten uitbesteding

Flexibel inzetbaar

Geen risico bij ziekte

Gunstigste omrekenfactor

Zorgeloze bedrijfsvoering

Ontvang een indicatie van uw mogelijke omrekenfactor met de payroll rekenmodule

Kosten uitbesteding met backoffice payroll

 

Het uitbesteden van backoffice is in veel gevallen goedkoper als je het dus door een ander bedrijf laat doen omdat je veel tijd kwijt bent aan de administratie zoals ik al zij.

 

Onze tarieven berusten op maatwerk. Wij letten er niet op wat onze diensten u zouden kunnen gaan kosten, maar wat het uw bedrijf zou kunnen gaan opleveren. Wij hebben daarom dus ook wisselende tarieven voor onze diensten. Bij het bepalen van de prijs zal dus bijvoorbeeld gelet worden op de soort contractvorm, de manier van verlonen, Uw betalingsvoorwaarden en de grote van het uitzendbestand wat wij van u zullen overnemen. Dit zijn dus over het algemeen de punten waar wij op zullen letten bij het bepalen van onze prijs. Onze tarieven zullen je aangenaam verrassen.

 

  • Zonder opstarttijd of kosten direct van start.

 

De doelen voor het uitbesteden van backoffice lopen sterk uiteen. Uitbesteden is eigenlijk interessant voor alles soorten uitzendbureaus of de bureaus nu klein, middelgroot of echt grootte uitzendbureaus zijn. Iedereen zal hiervoor dus ook zijn eigen bedenkingen hebben. Gezien de duidelijke en scherpe tarieven die worden gehanteerd is het erg interessant om backoffice over te laten aan echte specialisten.

 

Wanneer u uw backoffice werkzaamheden laat uitbesteden aan ons bedrijf nemen wij het volgende van u over het contractbeheer van al uw klanten en werknemers, urenregistratie, verloning, facturatie, debiteurenbeheer, contacten met UWV en belastingdienst, loonaangiften en loonbeslagen. Ook is het zo dat wijn het volledige werkgeverschap op ons zullen nemen. Door gebruik te maken van ons bedrijf houdt Het uitzendbureau nu meer tijd over om te focussen op het werven, selecteren en plaatsen van medewerkers. U zult zo meer omzet kunnen boeken en uw bedrijf zal natuurlijk ook nog harder kunnen gaan groeien.