Uitzendbureau

[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”463″ transition_delay=”2500″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Personeel on demand” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Merknaam communicatie” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Geen debiteuren beheer” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Lagere kosten” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″]
[qode_button_v2 target=”_self” icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-right-double” enable_shadow=”yes” font_weight=”600″ hover_effect=”3d_rotate” text=”Payroll Uitzendbureau Offerte” link=”https://www.payrollbedrijf.info/uitzendbureau-payroll/uitzend-payroll-offerte/” color=”#ffffff” background_color=”#ff7500″ font_size=”21″ margin=”1px 0px”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”simple” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Mijn omrekenfactor aanvragen” button_link=”https://www.payrollbedrijf.info/uitzendbureau-payroll/uitzend-payroll-offerte/” background_color=”#08a6e4″ padding_top=”5″ padding_bottom=”5″ button_text_color=”#ffffff” button_background_color=”#ff7500″ button_border_color=”#ffffff”]Ontvang een indicatie van uw mogelijke omrekenfactor met de payroll rekenmodule[/action]

Payroll voor Uitzendbureaus

 

Bij het draaiend houden van een uitzendbureau komt veel kijken. U wilt zich richten op uw commerciële activiteiten, namelijk zorgen voor arbeiders voor in het bedrijf. Maar u bent vooral veel tijd kwijt aan administratie en het uitvoeren van essentiële, maar tijdrovende taken die horen bij het bedrijf. Het doel van ons als uitzendbureau is o, uitzendkrachten flexibele banen aan te beiden zodat ze zo goed mogelijk kunnen functioneren. De uitzendkracht zal vervolgens worden uitgezonden naar een klant die zijn eigen bedrijf heeft. Als de uitzendkracht is uitgezonden is nog steeds het uitzendbureau de werkgever van de uitzendkracht. Uitzendbureaus houden zicht vooral bezig met het uitlenen, detachering, de werving en de selectie van het personeel om zo de juiste arbeidskrachten te kunnen vinden. Steeds meer bedrijven raken geïnteresseerd in uitzendkrachten omdat je met uitzendkrachten nu eenmaal een stuk minder groot financieel risico loopt met je bedrijf, en zijn daarom dus uitzendkrachten veel in trek. De betaling voor uitzendkrachten gaat als volgt een uitzendkracht word je per uur betaald. Zoals je weet, worden er van je brutoloon zowel loonheffing als sociale verzekeringspremies ingehouden. Het bedrag dat overblijft en uiteindelijk op je bank- of girorekening terechtkomt, is het nettoloon. Als u geïnteresseerd bent in uitzendkrachten kunt u verder op onze site nog meer informatie vinden.

 

Administratie en verloning uitbesteed

 

U heeft een uitzendbureau en bent continue bezig met werving (,selectie) en plaatsing van personeel. Daar komt een enorme administratieve verantwoordelijkheid bij kijken, denk aan de loonadministratie, verzuimplicht en juridische geschillen. Maar waarom is een payroll bedrijf interessant om een samenwerking mee aan te gaan? Omdat de juridische en financiële administratieve van uw organisatie overnemen. Denk daarbij aan de urenregistratie (die u al dan niet zelf online kunt beheren), periodieke uitbetaling van loon, klantfacturatie, debiteurenbeheer en garantstelling met verzekeringen.

 

Voorfinanciering en verloning personeel

 

Voor ondernemers die net een uitzendbureau zijn gestart of moeite hebben groei te realiseren, is voorfinanciering van lonen vaak een probleem, immers niet iedere klant betaald per omgaande openstaande facturen. Payroll Bedrijf heeft al een aantal jaren ervaring met voorfinanciering van lonen, onze ervaring heeft geleerd dat ieder uitzendbureau een oplossing op maat nodig heeft omdat voorfinanciering van branche tot branche verschilt.  Het probleem met verloning is dat het moment waarop de salarissen betaald moeten worden en de klant haar factuur daadwerkelijk betaald, gemiddeld 30 dagen duurt. Omdat u met andere kosten rekening moet houden, kan dit tot knelpunten lijden. per medewerker betaald u dus ruim een maand salaris aan voorfinanciering, dat is niet niks bij een groot werknemersbestand.

 

Een professioneel payroll bedrijf zorgt ten alle tijden voor correcte en tijdige verloning van de medewerkers of uitzendkrachten. Met een professioneel payrollbedrijf is de verloning strak geregeld, dat betekent dat de lonen middels een geautomatiseerd systeem uitbetaald worden. Hierdoor kan uw organisatie aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

 

Digitaal en transparant

 

Als Payroll bedrijf voor uitzendbureaus is het onze plicht om u te ontzorgen van administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap. Ontzorgen begint met heldere communicatie waardoor wij altijd (eventueel telefonisch) een intake gesprek houden waarin wij in kaart brengen wat uw dagelijkse werkzaamheden belemmerd, welke taken u graag wilt afdragen en hoe wij u kunnen helpen kosten te besparen. Natuurlijk is het goed om op de hoogte te zijn van wat wij voor u kunnen betekeken, maar u wilt eigenlijk dat wij uw werk uit handen nemen. Juist daarom hebben wij het grootste gedeelte van payroll/loonadministratie gedigitaliseerd. Uw urenregistratie verloopt bijvoorbeeld middels een online registratie systeem waarmee u altijd en overal inzicht houdt in gewerkte uren. Maar Payroll Bedrijf gaat verder, zo vinden wij het belangrijk om uw documentatie op orde te houden, u krijgt daarom toegang tot uw persoonlijke portaal waarin u documenten, verwerkingen en onze samenwerking nog eens kunt nalezen.