Werkwijze

[image_hover target=”_self” animation=”yes” image=”463″ transition_delay=”2500″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Personeel on demand” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Merknaam communicatie” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Geen debiteuren beheer” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Lagere kosten” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″]
[qode_button_v2 target=”_self” icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-right-double” enable_shadow=”yes” font_weight=”600″ hover_effect=”3d_rotate” text=”Payroll Uitzendbureau Offerte” link=”https://www.payrollbedrijf.info/uitzendbureau-payroll/uitzend-payroll-offerte/” color=”#ffffff” background_color=”#ff7500″ font_size=”21″ margin=”1px 0px”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”simple” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Mijn omrekenfactor aanvragen” button_link=”https://www.payrollbedrijf.info/uitzendbureau-payroll/uitzend-payroll-offerte/” background_color=”#08a6e4″ padding_top=”5″ padding_bottom=”5″ button_text_color=”#ffffff” button_background_color=”#ff7500″ button_border_color=”#ffffff”]Ontvang een indicatie van uw mogelijke omrekenfactor met de payroll rekenmodule[/action]

Werkwijze

 

De werkwijze van een uitzendbureau is het creƫren van hulpmiddelen zoals detachering en loonadministratie. Wij proberen ervoor te zorgen dat er een mogelijkheid is om mensen die op zoek zijn naar werk en bedrijven die opzoek zijn naar werknemers te combineren, om zo voor beide partijen een goeie oplossing te kunnen vinden. Het is de bedoeling om mensen in een bedrijf te plaatsen waarin ze zo effectief mogelijk kunnen werken. Dit doen wij allemaal tegen concurrerende tarieven.

 

De uitzendkracht wordt dus niet direct betaald door het bedrijf waar de uitzendkracht werkt, maar door het uitzendbureau. Het bedrijf zal het uitzendbureau een vastgesteld tarief betalen.

 

Wanneer bedrijven extra gaan produceren in een bepaalde periode of als er zieke zijn binnen het bedrijf. U kunt ons aangeven in welke periode u opzoek bent naar een flexkracht. Verder zult u ons ook moeten vertellen wat de inhoud is van de werkzaamheden, werktijden, opleiding die nodig is, ervaring enz. Wij zullen dan voor u geschikte mensen selecteren die opzoek zijn naar een nieuwe baan, Als er dan geschikt kandidaten zijn gevonden voor de baan zal er contact bij u worden opgenomen door ons. U kunt dan ook kennis maken met de kandidaat alvorens u een beslissing neemt.

 

Ook als de uitzendkracht of flexwerker binnen uw bedrijf aan het werk is, zult u geregeld contact hebben met ons bedrijf.

 

Aan het eind van iedere werkweek verzoeken wij u het werkbriefje van de uitzendkracht in te vullen en naar ons te mailen. Op basis daarvan betalen wij het salaris en maken we voor u de factuur. Intussen verzorgen wij de begeleiding van de flexkracht.