ZZP

[image_hover target=”_self” image=”464″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Geen modelovereenkomst” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Loonbetaling door ons” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Juridisch gedekt” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″][icon_list_item icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-check” icon_type=”circle” title=”Verzekerd bij AOW” icon_size=”56″ icon_background_color=”rgba(255,255,255,0.01)” icon_color=”#20d800″]
[qode_button_v2 target=”_self” icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-arrows-right-double” enable_shadow=”yes” font_weight=”600″ hover_effect=”3d_rotate” text=”Payroll ZZP Offerte” link=”https://www.payrollbedrijf.info/zzp-payroll/zzp-payroll-offerte/” color=”#ffffff” background_color=”#ff7500″ font_size=”21″ margin=”1px 0px”]
[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”simple” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Mijn omrekenfactor aanvragen” button_link=”https://www.payrollbedrijf.info/zzp-payroll/zzp-payroll-offerte/” background_color=”#08a6e4″ padding_top=”5″ padding_bottom=”5″ button_text_color=”#ffffff” button_background_color=”#ff7500″ button_border_color=”#ffffff”]Ontvang een indicatie van uw mogelijke omrekenfactor met de payroll rekenmodule[/action]

ZZP Payroll

 

ZZP staat voor Zelfstandig Zonder Personeel, dit betekent dat iemand die ZZP’er wordt eigenlijk voor zichzelf zijn eigen bedrijf gaat starten. Het is vaak wel zo dat ZZP’ers ervoor kiezen hun bedrijf bewust niet uit te bouwen tot een groot bedrijf met veel personeel. Het belangrijkste doel van mensen die ZZP’er worden is om meer vrijheid te krijgen voor zichzelf. De begrippen ZZP’er en freelancer betekenen hetzelfde. Als freelancer of ZZP’er werkt u voor verschillende opdrachtgevers, zonder dat er sprake is van een dienstverband. Voor ZZP’ers gelden dezelfde regels als voor andere ondernemers. Zoals inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Houd hierbij rekening met het ZZP’er zijn geen aparte rechtsvormen zijn. Veel ZZP’ers en freelancers kiezen voor een eenmanszaak of een bv. Als ZZP’er ben je dus volledig afhankelijk van je klanten want die zullen ervoor moeten zorgen dat je inkomsten hebt. Bij het werk staat het belang van klanten altijd voorop, wat ervoor zal zorgen dat je veel naar je klanten zult moeten luistern, wat hun wensen en behoeften zijn. Ook is het zo dat je als ZZP’er verantwoordelijk bent voor je eigen pensioen, zorgen dat je sociale premies op tijd betaald en belastingen.

 

Payrolling voor ZZP’ers en freelancers

 

Door recente wetswijzigingen is het aantrekkelijk om als zelfstandige te payrollen. De overheid heeft bij die wetswijzigingen o.a. bepaald dat de zzp’er en freelancer met de opdrachtgever een modelovereenkomst moet afsluiten. Als payroll klant van PayrollBedrijf komt u bij ons in loondienst zodat u in werkelijkheid geen zzp’er bent en dus een hele boel juridische regels ontloopt. Uiteraard betalen wij altijd uw tijdig uw salaris en tegelijkertijd houdt u meer tijd over voor uw opdrachten.

 

Wanneer maak ik nou als ZZP’er de keuze om te payrollen? Als zelfstandige kunt u zelf u dag indelen binnen uw ondernemerschap, u heeft zelf de touwtjes in handen wat natuurlijk fijn is maar wat als u nou ziek wordt, opdrachtgevers niet betalen of de administratieve verplichting als last wordt ervaren? Samen met Payroll Bedrijf combineert u de vrijheid van het ondernemerschap met de voordelen van werken in loondienst. Het is immers ons dagelijks werk om u dekking te bieden tegen risico’s als ziekte, werkloosheid en wanbetaling.

 

In loondienst met payroll

Payroll voor zelfstandigen betekent dat wij ervoor zorgen dat u aan de juiste voorwaarden van de ficus voldoet. U treedt in loondienst via PayrollBedrijf omdat u dan verzekerd bent van een sociaal en financieel vangnet. Zo zorgen wij o.a. dat u recht op WW bij werkloosheid opbouwt en bij ziekte of arbeidsongeschiktheid verzekerd bent. Ook pensioenopbouw behoort tot de mogelijkheden, een belangrijke afweging die u moet maken wanneer u gaat payrollen want er heerst nog altijd het idee dat pensioenopbouw een onbetaalbare aangelegenheid is.

 

Hoe werkt payroll voor ZZP?

 

U kiest als payroll-klant zelf uw opdrachtgevers en maakt afspraken over het werk en tarief. U geeft vervolgens via de online urenregistratie uw gewerkte uren en bijhorend tarief door aan PayrollBedrijf. Ten slot verlonen wij de factuurbedragen en betalen u direct uit. Uw opdrachtgever krijgt van ons steeds de eind factuur zodat u geen omkijken heeft naar de financiële rompslomp die gepaard gaat met zelfstandig ondernemerschap.

 

Payroll voordeel als zelfstandige

 

  • Verzekerd tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Geen omkijken naar debiteuren
  • Facturen worden tijdig betaald
  • Geen registratie bij de Kamer van Koophandel
  • Geen VAR-verklaring nodig
  • Werk voor één opdrachtgever
  • Focus op werkzaamheden